Gå til hovedinnhold

Administrere lisenser og ledige lisenser på abonnementet ditt

Lær hva en lisensplass er, hvordan en ledig plass vises, hvor lenge den varer, hvem som kan ta den og hva den koster.

A
Skrevet av Ana Ucedo

Hvis du betaler for andres CoVet-abonnementer, opptar hvert betalt abonnement en plass på abonnementet ditt. Denne artikkelen forklarer hvordan plasser fungerer, hvordan en ledig plass vises, og hvordan du gir den videre til noen andre.

Hva en plass er

Alle du betaler for har en plass på abonnementet ditt, enten på Essentials- eller Unlimited-planen. Brukerstøttekontoer er gratis og opptar ikke en plass.

Hvordan en ledig plass vises

En betalt plass blir en ledig plass når ingen bruker den. Dette skjer når:

  • Du endrer et medlem du betaler for til brukerstøtte. Dette trer i kraft umiddelbart.

  • Du endrer din egen konto til brukerstøtte.

  • Du fjerner et medlem fra teamet ditt og huker av for Fjern også fra fakturering.

Hvor lenge en ledig plass varer

En ledig plass blir stående på fakturaen din frem til neste fornyelsesdato. Hvis ingen overtar den innen da, forsvinner den fra fakturaen.

Hvis du bytter fra månedlig til årlig faktureringssyklus, fjernes ledige plasser umiddelbart, uten kreditering, og de kan ikke fylles i etterkant. Plasser som er i bruk, får vanlig forholdsmessig kreditering.

Hvem som kan overta en ledig plass

  • Du. Hvis du har en brukerstøttekonto, velger du Tildel til meg selv.

  • Noen i teamene dine som er på brukerstøtte, har kansellert, har utløpt eller er på prøveperiode.

  • En ny person. Inviter vedkommende til ett av teamene dine og tildel dem plassen.

Noen som allerede har en betalt plass, kan ikke overta den. Hvis du ikke eier et team ennå, ber CoVet deg om å opprette ett først, siden ledige plasser tildeles gjennom et team du eier.

Hva det koster

  • Det er gratis å fylle en ledig plass. Du betaler jo allerede for den.

  • Hvis du inviterer noen med Administrer og betal på samme plan som den ledige plassen, brukes den ledige plassen automatisk, uten ekstra kostnad.

  • Hvis du oppgraderer en ledig Essentials-plass til Unlimited, betaler du bare den forholdsmessige differansen for inneværende faktureringssyklus, deretter full Unlimited-pris.

Hvor du finner ledige plasser

Åpne Abonnement og fakturering. En ledig plass vises i en banner øverst og i listen Fakturerte medlemmer, hver med en Tildel-knapp.

Hva som ikke frigjør en plass

  • Å "slutte å administrere" et medlem som venter på at prøveperioden skal avsluttes. De har ingen plass ennå, så ingenting frigjøres.

  • Å fjerne noen uten å huke av for "Fjern også fra fakturering". Plassen deres blir stående på fakturaen din. De beholder abonnementet sitt, og du fortsetter å betale for det.

  • Å endre et medlems abonnement. En oppgradering belaster den forholdsmessige differansen på deres egen plass umiddelbart. En nedgradering venter til slutten av faktureringssyklusen. Ledige plasser brukes bare når en plass starter.

Sentralt fakturerte organisasjoner

Hvis organisasjonen din betaler sentralt, fungerer ledige plasser på samme måte, men administreres av faktureringskontakten, enterprise-ledere og organisasjonens plassadministratorer. Se Plasser og fakturering for sentralt fakturerte organisasjoner.

Svarte dette på spørsmålet?